Més motor

Bou s'imposa a Marsella i ja suma 23 triomfs seguits

Trial. El pilot català, que fa quatre anys consecutius que guanya, va dominar les tres fases de la prova i va vèncer per dos punts Adam Raga

Toni Bou (Montesa) va imposar-se també en la segona prova del campionat del món de trial en pista coberta, disputada a Marsella. El pilot de Piera ja suma 23 victòries consecutives en aquest certamen. L'última prova que no va guanyar es remunta a quatre anys enrere, el 23 de gener del 2010, quan Albert Cabestany va imposar-se a Niça i ell va acabar segon. Bou ha disputat un total de 58 proves en el mundial de trial en pista coberta, n'ha guanyades 38 i ha aconseguit set títols consecutius.

Ahir va tornar a ser el dominador de les tres fases del trial. En la primera volta va penalitzar cinc punts i en la segona, només un. En la final el van acompanyar Adam Raga (Gas Gas), Albert Cabestany (Sherco) i James Dabill (Beta), que va deixar fora Jeroni Fajardo (Beta), 5è classificat final. Bou es va imposar per només dos punts respecte de Raga, que va acabar segon, i consolida el lideratge de la general. Cabestany va acabar tercer però ocupa el segon lloc en la general.

“Hem vist de nou que les finals, amb només quatre zones i els comptadors a zero punts, seran molt igualades. Les zones eren molt tècniques i Adam [Raga] m'ha fet patir fins al final”, explicava Bou després d'aquesta nova victòria. El pierenc ara ja pensa en la propera prova: “M'he sentit bé sobre la moto i això és important, tant com aquests 13 punts d'avantatge després de dues proves tractant-se d'un campionat tan curt.”

La tercera cita del campionat del món, d'un total de cinc, tindrà lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona el 9 de febrer.

Trial de Marsella
1r Toni Bou (Montesa)
4
2n Adam Raga (Gas Gas)
6
3r Albert Cabestany (Sherco)
11
4t James Dabill (Beta)
12
5è Jeroni Fajardo (Beta)
15
6è Takahisa Fujinami (Montesa)
16
7è Jorge Casales (Gas Gas)
26
8è Steve Coquelin (Gas Gas)
28
9è Loris Gubian (Ossa)
29
10è Alexandre Ferrer (Sherco)
31
Campionat del món
1r Toni Bou (Montesa)
40
2n Albert Cabestany (Sherco)
27
3r Adam Raga (Gas Gas)
21
4t Jeroni Fajardo (Beta)
18
5è James Dabill (Beta)
14
6è Takahisa Fujinami (Montesa)
14
7è Jorge Casales (Gas Gas)
7
8è Loris Gubian (Ossa)
6
9è Steve Coquelin (Gas Gas)
3
10è Michael Brown (Gas Gas)
2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)