Fórmula 1

Oriol Servià torna a Indy

Motor. El pilot de Pals tanca ‘in extremis' un acord per començar la temporada nord-americana, incloent-hi les 500 Milles d'Indianapolis

Oriol Servià disputarà almenys quatre proves del campionat Indycar –la F-1 dels EUA– el 2014. L'equip Rahal Letterman Lanigan Racing (RLL) va anunciar ahir que afegirà un segon cotxe per al pilot gironí a partir de la segona cita del curs, el 13 d'abril a Alabama, i fins a la cinquena, les llegendàries 500 Milles d'Indianapolis. El cap de l'equip, Bobby Rahal –l'altre pilot és el seu fill, Graham–, va valorar l'experiència i la capacitat de desenvolupar el cotxe de Servià, de 39 anys, que competeix als EUA des del 1999. La intenció de l'equip RLL –que ja va treballar amb el català el 2009– és que Servià faci més curses, però això depèn dels patrocinadors que trobi l'equip. El català també es planteja córrer en el campionat FIA Fórmula E per a monoplaces elèctrics, que es disputarà en deu circuits urbans a partir del setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)