Més motor

Esteve aspira al títol absolut

Motor. El pilot d'Oliana presenta l'equip amb el qual disputarà el campionat estatal de raids, amb un bugui Polaris més potent i capaç de lluitar per les primeres posicions

Set anys després de l'accident en moto que li va causar una paraplegia, Isidre Esteve afronta el seu repte esportiu més ambiciós, intentar lluitar pel títol estatal de raids absolut després d'haver aconseguit el de l'apartat de buguis l'any passat. El campionat consta de sis proves i comença la setmana vinent a Llorca.

El pilot d'Oliana disposarà d'una màquina més potent que la del 2013, un Polaris Ranger RZR XP1000 amb el motor més potent que mai s'hagi muntat en aquest vehicle: 107 cavalls i 5,33 segons per passar de 0 a 80 km/h. La resta la posa ell: “La meva discapacitat no ha de ser cap problema per continuar lluitant per noves metes i per tornar al Dakar algun dia.”

“Sóc optimista per naturalesa i inconformista. Per això, aquest any ens marquem com a objectiu competir amb els cotxes amb el nostre bugui per intentar lluitar pel títol absolut.”

El Polaris és completament nou. Ha crescut en llargada i amplada, i, per tant, és més estable. “Si som regulars, podrem obtenir un bon resultat final”, diu Esteve, que estrenarà l'última evolució del coixí intel·ligent per evitar lesions en els glutis després d'hores assegut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)