Més motor

Dakar de butxaca al Bages

Motor. Les Comes 4x4 Festival va aplegar 5.000 persones aquest cap de setmana. De Roy, Roma, Esteve, Foj i Juvanteny, els principals reclams

La tercera edició de les Comes 4x4 Festival va superar totes les expectatives i va reunir el cap de setmana passat en un esdeveniment multimarca 822 vehicles 4x4, 1.100 vehicles i més de 5.000 persones en aquesta finca del Pla de Bages situada entre les poblacions de Súria, Callús i Castell nou de Bages. L'activitat estrella va ser la presència dels vehicles del Dakar exhibint-se en el recorregut de 2,2 del camp llarg. Amb tandes programades, tant dissabte com diumenge, els centenars de persones que s'hi aplegaven van veure en primera persona els vehicles i els pilots de més renom de casa nostra, així com la destacada presència de Gerard de Rooy, pilot insígnia de l'equip holandès Iveco i campió del Dakar en camions el 2012. Isidre Esteve amb el seu Polaris, el Mitsubishi de Francesc Termens, així com el MAN 6x6 de Juvanteny, el Pegaso de Pancho Mayor, el mític Seat WRC participant en el Dakar i pilotat per Jaume Aragall, el Toyota de Xavi Foj –experimentat pilot del Dakar– i, fins i tot, la presència de Nani Roma, flamant campió del Dakar 2014, que va fer unes voltes amb el Torpedo Iveco de Gerard de Rooy, varen ser les principals atraccions.

Aquest esdeveniment organitzat per les Comes va néixer amb l'objectiu d'apropar el món 4x4 a totes aquelles persones que volguessin gaudir de la conducció d'aventura en un espai ideal. Els assistents a l'esdeveniment (majoritàriament) procedents de diferents punts de la geografia catalana varen poder rodar pels més de 60 km de pistes i camins de la finca.

La fira comercial amb 42 expositors va ser el centre neuràlgic de l'esdeveniment, que va comptar amb múltiples concessionaris de la zona i una bona representació d'estands de recanvis, preparadors, agències de viatges especialitzades i molts altres serveis, tots relacionats amb el tot terreny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)