Més motor

Un cap de setmana diferent

‘Revival' del motor. La quarta edició de l'Esperit de Montjuïc se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 4 al 6 d'abril. Es tracta d'un espectacle familiar per a tots als públics, muntat al voltant de les curses de F-1 i els cotxes clàssics

Els aficionats a les curses disfrutaran de valent amb el programa de l'Esperit de Montjuïc, però el Catalunya Classic Revival va molt més enllà de les curses. És un espectacle pensat per a tots els públics, en què el pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya s'omplirà d'atraccions de tota mena que faran goig a grans i petits.

En la vessant esportiva, la prova estel·lar del cap de setmana del 4 al 6 d'abril serà el gran premi Banco Madrid de F-1 històrica, primera prova puntuable per al campionat FIA de l'especialitat. Les dues curses –una dissabte i una diumenge– reuniran 34 monoplaces clàssics, pilotats en aquell moment per corredors mítics com ara Emerson Fittipaldi, Ronnie Peterson, Jackie Stewart, James Hunt o Nelson Piquet. “Serà la graella de F-1 clàssics més important de la història”, assegura el promotor de l'esdeveniment, Jesús Pozo.

La festa de l'Esperit de Montjuïc continuarà al pàdoc, on hi haurà una carpa de circ amb els “pallassos de la tele”, música en directe, exposició de cotxes de Tintín, el Delorean de Retorn al futur, atraccions, mercat ambulant, un tren de vapor a escala en funcionament, karts elèctrics, etc. Les exposicions de Seat –30è aniversari de l'Ibiza–i Maserati –centenari de la marca–, el concurs d'elegància Art en Moviment i les concentracions de cotxes clàssics completaran una oferta única per passar un cap de setmana diferent en família, veient de ben a prop els cotxes que han fet història.

El RACC treballa per recuperar Montjuïc

L'Esperit de Montjuïc es fa a Montmeló perquè a la muntanya barcelonina no s'hi pot córrer. Tanmateix, fa temps que el RACC treballa amb l'Ajuntament per tal que el ral·li Catalunya-Costa Daurada faci un tram a Montjuïc en el futur (com ja es va fer el 1986 i el 1987), segons va confirmar el president del RACC, Sebastià Salvadó. Això permetria “recuperar Montjuïc per a l'esport” i “refer-se de l'incident de fa dos anys”, en què va morir un controlador durant una exhibició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)