Més motor

Alliberen Mora i Bañeres

Motor. Els dos catalans detinguts a França després de recollir un camió d'assistència del Dakar carregat amb 1.400 quilos de cocaïna van dormir ahir a la nit a París i avui tornaran a Catalunya

El jutge de Lilla va ordenar, ahir, la posada en llibertat de Xavier Mora i Jordi Bañeras, els dos catalans que el 20 de febrer passat van ser detinguts quan conduïen un camió d'assistència del ral·li Dakar carregat amb 1.400 quilos de cocaïna. Segons Albert Roura, portaveu de les famílies, ahir van dormir a París i avui tornaran a Catalunya. Mora i Bañeres van ser arrestats en una àrea de servei de Saint-Amand-Montrond, on s'havien aturat per descansar. Feia només unes hores havien recollit al port de Le Havre el camió, provinent de Valparaíso (Xile). El vehicle, propietat de l'equip Epsilon, de la Roca del Vallès, transportava al sostre 14 rodes de grans dimensions amb la droga a l'interior. En la mateixa operació, també va ser detingut el propietari de l'equip, David Oliveras, que dijous va ser entregat a les autoritats franceses.

Mora i Bañeres han defensat sempre que desconeixien el carregament del camió. Des de la detenció, els seus familiars s'han reunit cada dijous davant dels ajuntaments de Canet de Mar i Sant Andreu de Llavaneres, d'on són originaris, per demanar-ne l'alliberament. Avui a la tarda, seran rebuts als consistoris i posteriorment està previst que compareguin en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)