Més motor

Roma i Coma tornen al desert

Raids. Els guanyadors de l'últim Dakar reprenen l'activitat en el Desert Challenge d'Abu Dhabi, la primera prova del calendari mundial, en què són els grans favorits

Nani Roma (Mini) i Marc Coma (KTM) tornen a la competició després de l'èxit absolut que van aconseguir en el Dakar. El desert dels Emirats Àrabs serà l'escenari on expressaran el seu estat de forma, en la primera prova dels campionats del món de raids de la FIA i la FIM.

Ho faran com a grans favorits. En el cas de Nani Roma, és l'únic pilot de l'equip oficial Monster X-Raid (però no l'únic Mini) i els seus rivals més qualificats haurien de ser els altres Mini, els Toyota i els Hummer. Stephane Peterhansel ja no es prodigava en aquestes proves, i encara menys ara que s'ha desvinculat de Mini. El futur del francès és a Peugeot, on formarà equip en el pròxim Dakar amb Carlos Sainz i Cyril Desprès.

L'andorrà també ha deixat de ser rival de Marc Coma amb el seu pas a les quatre rodes. El pilot d'Avià té com a adversaris més qualificats els pilots d'Honda, Joan Barreda, Helder Rodrigues i Paulo Gonçalves, però a Abu Dhabi disposarà de l'ajuda de Jordi Viladoms, Jakub Przygonski i Sam Sunderland. La prova comença dissabte amb un pròleg i consta de 2.006 km (1.301 cronometrats) repartits en cinc etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)