Més motor

Nani Roma és líder a Abu Dhabi després de la primera etapa

Nani Roma (Mini) lidera el raid d'Abu Dhabi, que obre la copa del món, després de la victòria en la primera etapa, que va sortir del circuit Yas Marina i va tenir 290 quilòmetres d'especial pel desert. L'osonenc, que dissabte ja havia guanyat el pròleg, va fer un temps de 3h25:22 i té 11 minuts d'avantatge com a líder de la classificació. La segona posició l'ocupa Marek Dabrowski (Toyota). En motos, Marc Coma (KTM) va acabar segon, a 34 segons del seu company d'equip, el britànic Sam Sunderlang. L'etapa va estar marcada per l'accident mortal del pilot de motos britànic Cameron Waugh.