Més motor

Segon lloc per a Cervantes

Motor. El cambrilenc va repetir la posició de dissabte. Sanz torna a guanyar en dones

Ivan Cervantes (KTM) va repetir la segona posició en el Gran Premi de Finlàndia d'enduro. El pilot cambrilenc va ser superat en les dues curses per l'australià Matthew Phillips (KTM), però continua líder de la general d'enduro 3 després de les quatre primeres proves de la temporada, amb 12 punts més que Phillips, que és segon. Cervantes es va quedar ahir a només 23 segons de guanyar la cursa.

A qui no se li va escapar la victòria va ser a Laia Sanz (Honda) en la categoria femenina. La pilot de Corbera de Llobregat suma un ple de victòries en les quatre primeres curses de la temporada i lidera la classificació general amb solvència.

En enduro 2, Oriol Mena (Beta) va aconseguir el millor resultat de la temporada gràcies a la quarta posició. El català conserva el cinquè lloc de la classificació general.

En enduro 1, Jaume Betriu (Husqvarna) va empitjorar dos llocs el resultat de dissabte i va acabar vuitè. En la general és sisè. La propera prova del campionat del món tindrà lloc a Enköping, a Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)