Motociclisme

Márquez s'estrena en la ‘pole' de Moto 3 amb un temps rècord

Àlex Márquez abandonava el circuit divendres amb l'objectiu de millorar les seves classificacions en la graella dels anteriors grans premis, i ahir ho va fer de la millor manera. El pilot lleidatà de l'Estrella Galicia 0,0 va aconseguir la primera pole position de la seva carrera i, a més, va assolir el rècord del circuit en entrenaments, que fins ahir tenia Luis Salom. Márquez va rebaixar el temps del mallorquí en mig segon, aturant el cronòmetre a 1:50.232. La volta ràpida del lleidatà va ser gairebé perfecta, ja que va ser el més ràpid en tres dels quatre parcials. Darrere seu, però a més de mig segon, es va situar l'italià Enea Bastianini, que va batre el temps d'Àlex Rins. El barceloní va notar la forta caiguda que va tenir a quatre minuts del final de l'entrenament i es va haver de conformar amb la tercera plaça de la graella. Just darrere de Rins, l'última posició de la segona fila, sortirà l'altre català de la categoria, Isaac Viñales, que va acabar sisè. El pilot del Calvo Team va notar els problemes que va tenir durant els lliures del matí, en què se li va trencar l'amortidor del darrere. El de Llançà va sortir amb la goma usada per comprovar que la moto funcionava correctament i, ja amb els pneumàtics nous, van fer el millor temps. Tot i així, Viñales no va tenir temps de trobar la posta a punt ideal.

Per la seva banda, el líder del mundial, l'australià Jack Miller, sortirà des del novè lloc de la graella mentre que Romano Fenati, segon en la classificació general, ho farà des de la 16a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)