Motociclisme

Rabat marca un ritme inabastable

Moto 2. El català fa la ‘pole' amb un marge de mig segon i Viñales l'acompanyarà a la primera fila

Un nom sobresurt per sobre de tota la resta quan es parla, aquest cap de setmana, de Moto2: Tito Rabat. El pilot de l'equip Marc DVS Racing s'ha mostrat intractable durant tots els entrenaments de la categoria al circuit de Barcelona-Catalunya i en els entrenaments de classificació no va ser menys. Rabat va tornar a ser el més ràpid i va tornar a deixar clar que el seu ritme és a l'abast de ben pocs. Bé, de fet, de moment no està a l'abast de ningú. El català va assolir la pole position, la cinquena de la temporada, i, a més, va ser l'únic que va rodar per sota de 47 i ho va aconseguir amb molta regularitat i va deixar el segon classificat, el finès Mika Kallio, a la graella a més 572 mil·lèsimes. El ritme demostrat durant tots els entrenaments el situa, doncs, com a clar aspirant a guanyar.

Maverick Viñales tancarà avui la primera fila gràcies a la seva tercera posició, la seva millor actuació d'un dissabte aquesta temporada. El de Roses va quedar molt a prop de Kallio després de resoldre els problemes de grip que va tenir en el primer tram dels entrenaments classificatoris.

Qui no va poder solucionar els greus problemes que arrossega des de l'inici del mundial és Jordi Torres. El de Rubí va acabar 16è i es va quedar a més d'un segon del millor temps de Rabat. Tampoc Ricky Cardús i Àxel Pons van tenir uns registres millors. El del Tech 3 va acabar en la 20a posició i va ser el primer pilot que no va aconseguir baixar de 48, cosa que tampoc va poder fer Pons, que va acabar 22è.

EN UN ALTRE MÓN

El barceloní va ser l'únic que va rodar per sota d'1:47, i avui és el clar favorit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)