Motociclisme

Folch busca la novena

Motociclisme. L'equip Yamalube Folch Endurance, que té el rècord de vuit victòries en les 24 Hores de Catalunya, encapçala la vintena edició de la clàssica cursa de resistència motociclista

En absència del seu gran rival, l'equip Suzuki Català, Yamalube Folch Endurance encapçalava la vintena edició de les 24 Hores al Circuit de Barcelona-Catalunya quan s'havia completat un terç de la cursa, que s'acabarà avui a les tres de la tarda.

El primer líder va ser la BMW de l'equip DR Racing (Casas-Monge-Alarcos-Martínez), que sortia de la posició preferent, però una caiguda d'Alarcos quan encara no s'havia cobert una hora de cursa va deixar en primera posició la Yamaha de Folch, amb els pilots David Checa, Olivier Four, Arturo Tizón i Pedro Luis Vallcaneras, que havia sortit de la cinquena posició de la graella.

En segon lloc, a dues voltes dels líders, hi ha la Kawasaki de l'equip francès Hallmotos02 (Hedelin-Dumain-Ganfornina-De Carolis), i en el tercer, a sis voltes, la Kawasaki de l'equip de Ripollet 38 Team Competició, pilotada per Josep Dulcet, Joan Ramon Ribelles, Joan Mateu i Sergi Castilla.

Després de sis hores, tres de les 46 motos que havien pres la sortida ja havien abandonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)