Més motor

Toni Bou arriba als 60 triomfs en el mundial

Trial. El pilot de Piera referma el lideratge de la general i es posa a una sola victòria de les 61 que va aconseguir Jordi Tarrés

Toni Bou (Montesa) va aconseguir ahir, en el Gran Premi de Bèlgica, la seva 60a victòria en el campionat del món de trial i es posa a només una de les que va aconseguir Jordi Tarrés. El pilot amb més victòries en la història del mundial és el britànic Dougie Lampkin, que en va aconseguir 99.

El campió del món no ho va tenir gens fàcil a causa d'una primera volta en què va fer més errors dels esperats –Adam Raga (Gas Gas) va fer 3 punts menys–, però en la segona va aconseguir recuperar punts i en la tercera, certificar la seva cinquena victòria de la temporada en set proves –les altres dues les ha guanyades Raga–. “No ha estat una victòria fàcil. He punxat en la zona 3 i he sumat un 5. M'ha costat entrar en la cursa i la primera volta no ha estat gaire bona [...]. És per tot això que estic molt content de la victòria. El terreny no era el que més m'agradava, amb molt de fang que patinava, però sí que ha fet que les zones fossin difícils i, en cas d'error, es podia recuperar.”

Raga finalment va ser segon, a sis punts de Bou, i el podi el va completar Albert Cabestany (Sherco). El japonès Takahisa Fujinami (Montesa) va ser quart i Jeroni Fajardo (Beta) va completar el top 5. La pròxima cita, que serà doble, tindrà lloc a la Gran Bretanya el cap de setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)