Més motor

Roma, favorit en la Baja Aragón

Motor. El pilot osonenc, set cops campió, tindrà com a principal rival el qatarià Al-Attiyah, vencedor el 2008. Farrés, Guasch i Oliveras aspiren a la victòria en motos i Esteve, en buguis

Nani Roma (Mini) buscarà la seva vuitena victòria –quarta en cotxes– en la Baja Aragón, que avui comença amb un pròleg de sis quilòmetres. En la prova hi participaran uns dos-cents vehicles de 24 països diferents. El seu principal rival serà el qatarià Nasser Al-Attiyah (FORD), vencedor el 2008 de l'única edició que ha disputat.

En motos, el castellonenc Joan Barreda (Honda) arriba a la prova disposat a revalidar-hi la victòria. Els catalans Gerard Farrés –vencedor el 2007, 2009 i 2011–, Dani Oliveras (Gas Gas) i Marc Guasch (Yamaha) també estaran entre els favorits a la victòria. A més, Laia Sanz (Honda) debutarà en aquesta prestigiosa prova, en què també hi participarà Rosa Romero.

Isidre Esteve, vencedor sis vegades de la Baja, serà el favorit en buguis, categoria que viurà la tornada a la competició de Joan Lascorz. El pilot de Cunit va quedar tetraplègic l'abril de 2012 després de tenir un accident en la prova del mundial de superbike que es va fer a Imola. Com Esteve, Lascorz correrà amb un vehicle adaptat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)