Motociclisme

Efrén troba el rebuf

GP d'Indianapolis. Moto 3. El pilot basc aconsegueix la seva primera victòria en el mundial imposant-se en un grup de deu

Efrén Vázquez va assolir ahir, després de 116 curses, la seva primera victòria en el mundial. Va ser el més llest en la darrera volta, en un grup de deu pilots en què també hi havia Àlex Rins –excel·lent remuntada des del dotzè lloc, ja en el grup del davant en la cinquena volta– i Àlex Márquez. Tots dos, però, a diferència del vencedor, de Romano Fenati o del mateix Jack Miller, van badar en el penúltim pas per meta, en la darrera frenada de la recta principal, més concretament.

Superats en aquella frenada per Vázquez, Miller, Fenati i Masbou –especialment Rins, que era segon–, els pilots de l'equip Estrella Galicia ja no van ser a temps de recuperar posicions. De fet, ni tan sols van poder lluitar pel podi, perquè en el primer sector de l'última volta van cedir quasi mig segon, un temps determinant que va obligar-los a ser tot just espectadors de primera fila en la decisió de la cursa. Una victòria amagada en la velocitat punta i l'aspiració que va saber trobar Vázquez, que va sortir rere Fenati en el darrer revolt i que va ser a temps de superar-lo abans de creuar la meta. A Isaac Viñales, que sortia 22è, li va faltar una volta per acabar en els punts.

Quasi no puc explicar com em sento. Ha estat molt dur, però he sabut estar atent i he tingut determinació final
Efrén Vázquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)