Més motor

Laia III d'enduro

Tricampiona. Laia Sanz remata el mundial femení d'enduro, el setzè títol de la seva carrera esportiva

Laia Sanz (Honda) va rubricar ahir a Briude (Occitània) el mundial femení d'enduro. És la seva tercera corona en aquesta especialitat i la va guanyar amb tota l'autoritat que –llevat de la segona jornada a Suècia– ha exhibit durant tota la temporada. Ahir, però, no calien 2:07 d'avantatge com dissabte sobre l'anglesa Jane Daniels (Husqvarna). N'hi va haver prou amb un minut. Un minut, en enduro, és un món.

La pilot de Corbera ha sumat setze títols mundials femenins des que l'any 2000, i encara amb 14 anys, va obtenir el primer dels tretze que ostenta en trial (consecutius, amb el parèntesi del 2007). Ara s'hi ha d'afegir els tres d'enduro, disciplina en què no té rivals des que hi va debutar.

LA PROTAGONISTA

No penses en cap xifra, sinó en guanyar aquest any. Ha estat molt complicat per la lesió al colze, molt més treballat del que pugui semblar
A Finlàndia i Suècia, amb l'operació al colze recent, vaig guanyar tres dels quatre dies però patint molt
Laia Sanz

Cervantes, el subcampió previst

Ivan Cervantes (KTM) no va tenir cap possibilitat de sorprendre l'australià Matt Phillips (KTM), que li ha acabat prenent un títol d'E3 al qual el cambrilenc semblava predestinat després de cinc victòries consecutives en l'inici del campionat. Però Phillips en va encadenar quatre, coincidint amb la lesió de Cervantes a Suècia (4 punts en el cap de setmana) i ni el zero de l'australià en la segona cursa d'Itàlia va ser suficient. Com a mínim ahir Cervantes es va retrobar amb la victòria, nou curses després. Phillips va ser tercer, sense arriscar. En E2 Oriol Mena (Beta) es va retirar després del tram 6 i ha acabat cinquè del mundial. En E1, cinquè lloc de Jaume Betriu (Husqvarna), que acaba sisè de la general. Eloi Salsench (KTM) va ser cinquè, iguala el millor resultat de l'any i ha acabat vuitè en la classificació general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)