Ral·lis

Esteve, subcampió absolut

Motor. El pilot d'Oliana es converteix en el primer paraplègic que acaba segon en un campionat espanyol d'automobilisme després del tercer lloc en el ral·li TT de Guadalajara

Isidre Esteve va acabar subcampió d'Espanya de ral·lis tot terreny després de la tercera posició que va aconseguir el cap de setmana passat en el ral·li TT de Guadalajara, l'últim del calendari. Aquest és el millor resultat d'un pilot paraplègic en un campionat espanyol d'automobilisme. “No penso que vaig en cadira de rodes. Gràcies a la tecnologia puc pilotar com si ho fes amb els peus”, va explicar Isidre Esteve, que té com a copilot Chema Villalobos. El pilot d'Oliana ja havia aconseguit el títol de buguis en la penúltima prova, la Baja Tierras del Sur: “Guanyar en buguis i acabar segon absolut és la culminació d'una bona temporada. Ens ha fet molta il·lusió perquè significa que hem estat competitius. Estem molt contents.”

Esteve tenia com a rivals en la lluita pel subcampionat Jesús Cámara i Shanti Guridi. En la primera etapa va acabar sisè, tres llocs darrere de Cámara. L'endemà va passar a l'atac i va acabar en el tercer lloc, mentre que Cámara va ser el quart classificat final i Guridi, el cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)