Més motor

“Cada cop m'ho poso pitjor”

Motor. Rebuda eufòrica a Laia Sanz després de quedar novena en el ral·li Dakar. La catalana assegura que no s'esperava acabar entre els deu primers

Laia Sanz va arribar ahir a Catalunya després de convertir-se en la primera dona que acaba el ral·li Dakar entre els deu primers classificats en motos. Un centenar de familiars, amics i aficionats l'esperaven a la terminal 1 de l'aeroport del Prat, on va aterrar el seu vol procedent de Buenos Aires. L'Ajuntament de Corbera de Llobregat, localitat de Laia Sanz, va noliejar un autocar per facilitar el trasllat dels aficionats fins a l'aeroport, on també hi havia diversos membres del Motoclub Corbera i la banda de batucada Maiskisamba. “No era gaire conscient del que he aconseguit, però quan em paro a pensar-hi, després de rebre tantes felicitacions, missatges i trucades, ja començo a ser-ne més”, va explicar la novena classificada del Dakar.

També va reconèixer que pràcticament li havia sortit una cursa rodona: “Cada cop m'ho poso pitjor perquè fa un any pensava que repetir el setzè lloc era molt complicat. Que surti un ral·li perfecte és molt difícil, però he estat molt regular i reconec que també he tingut sort.”

Sanz va assegurar que no es plantejava la possibilitat d'acabar entre els deu primers: “Ho veia molt difícil. Volia ser prudent, però he millorat molt.” Això sí, va descartar que algun dia pugui aconseguir la victòria: “Haig de ser realista i sé que el factor físic és decisiu en moto. Però ara toca disfrutar tot això, descansar i després ja parlarem del futur.”

La pilot catalana va relatar com havia anat el duel pel vuitè lloc amb l'eslovac Ivan Jakes: “Em va dir que si el guanyava no el deixarien tornar a casa. Hi havia molt bona sintonia, però espero acabar davant seu l'any que ve.”

Finalment, hi va afegir que li agradaria saltar als cotxes en un futur, però que encara li “queda corda” per córrer en motos.

LES REACCIONS

Veia molt difícil quedar entre els deu primers. Volia ser prudent i em conformava a repetir la setzena posició
Encara em queda corda en motos, però en cotxe m'encantaria i espero que m'arribi l'oportunitat
Laia Sanz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)