Més motor

Avià, amb el fill predilecte

Motor. Marc Coma, protagonista d'una nova rebuda multitudinària al seu poble natal després de guanyar el cinquè títol del Dakar. El pilot diu que meditarà el seu futur els propers dies

Cinquena rebuda multitudinària a Avià. Els convilatans de Marc Coma van homenatjar-lo com cal després del seu cinquè títol en el ral·li Dakar (2006, 2009, 2011, 2014 i 2015). El pilot va encapçalar una rua de motos des de Santa Maria d'Avià fins a la plaça de l'Ateneu, acompanyat del seu fill Lluís. A l'ajuntament el van rebre el delegat territorial de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Martí Figueras, i l'alcalde de la població, Llorenç Altozano. Coma, que és fill predilecte d'Avià des de l'any passat, va agrair el suport dels veïns i els aficionats que l'havien acompanyat al llarg de tota la celebració: “Ha estat un dia molt maco. És especial compartir aquest moment amb la gent de tota la vida, amb els aficionats, els amics més propers i la família. Avià sempre m'ha tractat molt bé, tant l'Ajuntament com la gent del poble i els amics.” El vencedor del Dakar va explicar que ja va paint l'èxit aconseguit, que el situa a només un títol del rècord de Stéphane Peterhansel, que en va guanyar sis: “A poc a poc vaig sent conscient de tot el que he aconseguit. És el treball de tota una vida, i ara n'estem recollint els fruits.”

Decisió sobre el futur

També va detallar el que pensa fer les properes jornades, i va deixar la porta oberta als canvis en un futur proper, en referència a un possible salt de la categoria de motos a la categoria de cotxes després de les diverses ofertes que ha rebut: “Ara toca disfrutar amb la gent de casa, els amics i l'afició. Intentaré descansar, tornar a la normalitat i anar madurant aquesta decisió que es va apropant sobre el camí que cal prendre en el futur.”

De moment, Coma encara no va deixar pistes ahir sobre el seu futur immediat: “És una decisió molt important en la meva carrera esportiva. Tots els reptes són molt bonics. Tant provar d'igualar Stéphane Peterhansel com fer el salt a les quatre rodes. Com que tot em fa il·lusió, necessito temps i valorar-ho molt bé, tranquil·lament, amb tota la meva gent.”

“Aniré madurant la decisió sobre el camí que cal prendre en el futur”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)