Més motor

Borrassà, a l'americana

Motor. En la primera cursa del campionat de curses americanes Accema hi va haver més de cent participants de totes les categories, amb Isaac Viñales en la d'elit

La Penya Motorista Figueres va organitzar el cap de setmana passat la primera prova del campionat de curses americanes Accema, en la qual van participar més de cent pilots, des de debutants fins a l'elit –entre els quals hi havia el pilot de Moto 3 Isaac Viñales– i màster i en format d'entrenaments i curses.

Semen Rogozin, Ferran Arnau i Silver Gómez van ser els tres primers de les dues mànegues de la cursa elit. En màster 29 Elison Medeiros i Gervasio Cañas van guanyar les dues mànegues i el triomf va ser per a Medeiros, vencedor de la segona. Lluís Rigau va ser tercer. Una situació –el vencedor de la segona era segon en la primera i al revés– que es va produir també en màster 39 i veterans, que van córrer junts, en què els títols van ser per a David Martínez i Jordi Sagué.

També es van fer curses en categories petites, els vencedors de les quals van ser: Dalmau Arumí (50 cc debutants), David Benítez (50 cc), Marc Pablo (65 cc) i Matvey Vopilov (85 cc), també amb dues mànegues disputades en cada categoria.