Més motor

S'acaba la ratxa de Bou

Motor. Adam Raga s'imposa a Pau i trenca la ratxa de 28 victòries consecutives del campió del món, que va ser segon i continua líder

Adam Raga (Gas Gas) va trencar divendres una ratxa de 28 victòries consecutives de Toni Bou (Montesa) en el mundial de trial en pista coberta després d'imposar-se en el trial de Pau (Occitània). El pilot de Piera, que va acabar segon i continua líder de la general, havia guanyat totes les proves des del trial de Barcelona, disputat el 31 de gener de 2010.

Bou havia superat la primera fase sense cap penalització, però no va poder mantenir el nivell en la final i va ser superat pel pilot d'Ulldecona, que va fer les cinc zones amb només quatre punts, tres menys que el campió del món. El tercer classificat va ser Jeroni Fajardo, amb 12 punts.

Raga no guanyava una prova del mundial en pista coberta des del trial de Barcelona disputat el 3 de febrer del 2008. D'aleshores ençà, Bou havia guanyat totes les proves, a excepció de dues victòries d'Albert Cabestany (2009 i 2010). La propera prova es farà a Barcelona el 8 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)