Ral·lis

Prat-Muntaner dominen a pler el ral·li de la Terrissa

Miquel Prat i Dani Muntaner (Mitsubishi Colt Proto) van guanyar sense grans esforços el ral·li de la Terrissa, ja que els rivals amb mecàniques més competitives van desaparèixer aviat. El navarrès Leyún (Mitsubishi Lancer Evo IX) no va ni fer el primer tram i Teixidor-Sabater (Evo IX) van tenir una sortida de pista en el cinquè quan estaven a gairebé un minut de Prat i lluitaven pel segon lloc amb Nil Solans-Miquel Ibàñez (Ford Fiesta R2), que van acabar a 3:15.5 del guanyador. El podi el van completar Fontaner-Jiménez (Peugeot 106 GTI), que van superar els guanyadors del Volant RACC, Cornet-Noguer (Peugeot 107) i Guillamet-Lozano (Seat Ibiza 1.8 T), tots amb vehicles de dues rodes motrius. El guanyador va guanyar tots els escratxs en els sis trams.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció