Més motor

Raga i Fajardo vencen Bou a Mallorca

Trial. Tres fiascos van despenjar el campió en la primera prova del campionat d'Espanya

No són habituals les derrotes de Toni Bou (Montesa) i menys encara que el superin dos rivals. Però ahir, en la primera prova del campionat d'Espanya, va passar. El campió va situar-se líder en la primera volta (3 punts) davant d'Adam Raga (Gas Gas, 7) i Jeroni Fajardo (Beta, 10) però en la segona se li van entravessar les zones 3, 7 i 9, que els seus rivals van passar a zero i la victòria es va escapar perquè tant Raga com Fajardo van penalitzar poc (2 i 5 punts), pels 17 punts de Bou, que en va totalitzar 20.

No va ser l'única sorpresa, perquè el jove Jorge Casales (Montesa) també va superar Albert Cabestany (Sherco) en la segona volta. El tarragoní havia estat millor d'inici (14 punts a 19) però en la segona passada va cometre quatre fiascos. Pol Tarrés (Sherco, 56) i Oriol Noguera (Montesa, 61) van acabar tot seguit. En la categoria TR2, victòria contundent de Marc Riba (Beta) i en júnior, d'Oriol Farrés (Sherco).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)