Motociclisme

Danny Kent ho tenia molt clar

GP de motociclisme de les Amèriques. Moto 3. El pilot britànic venç folgadament i és el nou líder del mundial. Viñales, sense ritme, entra el novè

Tothom ho tenia clar i Danny Kent ho tenia encara més clar: si la cursa era en sec, com finalment va ser, ningú veuria, ahir, el pilot britànic.

Impropi del tarannà de la categoria petita del mundial, la cursa d'Austin va veure com un pilot es passejava pel circuit, regulant la maneta del gas i jugant amb la pissarra i les diferències que anava assolint. Plàcidament, a ritme constant i suau, Kent va aconseguir ahir la seva tercera victòria en el mundial, gairebé dos anys i mig després de la segona –va vèncer a Motegi i Xest el 2012. Tercer a Losail, se situa com l'home fort en aquest inici de trajecte.

Tot arribarà

L'espessa boira matinera i la humitat que havia banyat el traçat d'Austin encara eren ben presents en el començament de l'acció. I el pla era no prendre riscos innecessaris i esperar pacientment que es formés un bon carril sec. Pel pas de les motos i no pas pel cel, cobert en tot moment pels núvols.

Ho tenia clar Kent, que, després de quatre girs estirant les cames, va passar a l'acció. Tibant el grup sent el primer a rodar en 2:18 de manera constant i, posteriorment, baixant dècima a dècima fins a trobar repunt en el 2:17, escapant-se del gran grup. I va ser cosa d'un tres i no res que el d'Honda superés folgadament els quatre segons de marge. Concentrat i sense cometre errades. Fins al final.

Rere seu, Masbou va anar recuperant terreny fins a fer grup amb Quartararo, Vázquez, Bastianini i Binder. Grup de podi, barallat i definit en l'última volta, amb el francès de l'equip Estrella Galícia estrenant-se al podi i Masbou, vencedor a Qatar, caient en l'últim revolt.

Tot, en una jornada amb Isaac Viñales sense ritme, agafat als punts i entrant novè gràcies, també, a les errades dels que el precedien.

Érem els més forts i, un cop s'ha estabilitzat la cursa, ho he pogut demostrar
Danny Kent
Estic molt content i satisfet perquè ens havia costat molt trobar la posada a punt òptima
Fabio Quartararo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)