Més motor

Bou comença el 2015 guanyant

Motor. El campió no es deixa sorprendre en la primera jornada del mundial, al Japó

El pilot de Piera Toni Bou (Honda) va iniciar la conquesta del seu novè títol mundial de trial amb un triomf en la primera de les dues jornades competició que tenen lloc aquesta cap de setmana al circuit de Twin Ring, a Motegi (Japó), en la cita inaugural de la temporada a l'aire lliure. El podi el van completar dos pilots catalans més, Jeroni Fajardo (Beta) i Adam Raga (Gas Gas), segon en el mundial la temporada passada.

Ja en la primera de les tres voltes, de sis quilòmetres cadascuna, Bou va aprofitar els dotze sectors per agafar avantatge, una diferència que ja no va deixar escapar en la final. Fajardo i Raga, això sí, van impedir la presència al podi del japonès Takahisa Fuijanami, ídol local i company de Bou, que reapareixia després d'una greu lesió i una operació al genoll. El festival dels pilots catalans el va completar el tarragoní Albert Cabestany (Sherco), cinquè classificat.

“Estic content de començar amb una victòria; potser algunes zones eren fàcils per als que estàvem al davant, però queda clar que tots hem hagut de lluitar moltíssim”, va declarar Bou, que avui intentarà repetir la victòria.

GP del Japó. Dia 1
1r. Toni Bou (Honda)
17
2n. Jeroni Fajardo (Beta)
26
3r. Adam Raga (Gas Gas)
30
5è. A. Cabestany (Sherco)
67
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)