Més motor

Laia Sanz continua arrasant en el mundial

Enduro. Quatre victòries en quatre curses, i cada vegada amb més avantatge

Laia Sanz (KTM) tampoc va donar cap possibilitat a les seves rivals i va sumar dues victòries més en el mundial d'enduro femení, a Portugal. A més, les diferències són cada cop més grans: 2:12 dissabte i 2:14 diumenge. Les disset especials del cap de setmana van ser seves. En la general supera de 14 punts Jessica Gardiner (Sherco).

L'altre català que mana en el mundial és el jove (19 anys) Josep Garcia (Husqvarna), líder en juvenil tot i haver perdut la imbatibilitat diumenge. Però amb cinc triomfs en sis curses, té 46 punts d'avantatge respecte al segon, Mikael Persson (Yamaha).

A Portugal, de la resta de catalans només Jaume Betriu (Husqvarna) va treure el cap pels primers llocs en E2 (cinquè dissabte i quart diumenge) i Oriol Mena (Beta) va sumar dos setens llocs. Són cinquè i vuitè de la general. En E3 Ivan Cervantes (KTM) va ser dotzè i desè, i en júnior Kírian Mirabet (KTM) va obtenir dos sisens llocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)