Ral·lis

Tot per a Membrado en el ral·li Empordà

Motor. El Ford Fiesta R5 de l'osonenc va superar de 32 segons Orriols (Porsche 911 GT3)

Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala (Ford Fiesta R5) continuen sent la combinació guanyadora en el campionat de Catalunya de ral·lis. En el ral·li Empordà, el pilot d'Olost va guanyar tots els trams i va acabar amb 32.6 d'avantatge sobre el Porsche 911 GT3 d'Orriols-Pujolar, en principi ben adaptat als trams. Membrado, però, va ser rapidíssim i en la segona passada pels Àngels va rebaixar de deu segons el seu rècord personal amb el Mitsubishi Evo X.

El podi el van completar Llinàs-Torra (Mitsubishi Evo X), a 11.4 d'Orriols i amb més d'un minut d'avantatge sobre Teixidor-Amigo i Marsol-Martín (tots amb Mitsubishi).

Aquest cop la potència de Solà-Izquierdo (Ford Sierra), setè, va imposar-se a Xargay-Garcia (BMW 2002), novè. Intercalat, el primer vehicle petit, el Peugeot 106 GTI de Nieva-Grau. En el Volant RACC, victòria inapel·lable dels gironins Frigola-Morales (Peugeot 107). En regularitat es van imposar Gummà-Turon (BMW 323i).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)