Més motor

Tres podis d'ETG Racing

Motor. Xavier Artigas guanya al circuit de Jerez en la cursa de Moto 4 del campionat d'Espanya, Xavier Pinsach és segon en Superstock i Ferran Hernández segon en Premoto 3

L'equip gironí ETG Racing va aconseguir tres podis en la segona prova del campionat d'Espanya de motociclisme, disputada a Jerez. Xavier Artigas va aconseguir la victòria en la categoria de Moto 4, per només 15 mil·lèsimes respecte d'Iker Garcia, el segon classificat. En la mateixa cursa, Marcos Ruda va acabar quart i Gabriel González, novè. Artigas escala a la tercera posició de la general del campionat, en què Ruda és segon.

Xavier Pinsach conserva el lideratge de Superstock després d'acabar segon en el traçat andalús, on es va imposar Marcos Ramírez. El pilot de Porqueres havia guanyat la prova anterior. En la categoria de Premoto 3 també hi va haver un podi d'ETG Racing, el que va aconseguir Ferran Hernández gràcies al segon lloc en la primera cursa, en la qual Francesc Pérez va ser dinovè. En la segona, Pérez va millorar fins a la cinquena posició i Hernández va acabar dotzè. En la classificació general ocupen la cinquena i la sisena posició, respectivament. La pròxima prova es farà a Alcarràs (28 de juny).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)