Motociclisme

Separats d'un pèl

GP de Catalunya. Moto 3. Danny Kent és el més ràpid en un divendres amb 22 pilots en menys d'un segon. Isaac Viñales, sense un camí clar, és dissetè

Igualtat a l'enèsima potència després dels primers entrenaments lliures de la categoria petita.

Una igualtat que va significar que fins a 22 pilots acabessin separats de
menys d'un segon, però es va veure, com és el pa de cada dia en Moto 3, com Danny Kent assolia el millor registre de la jornada. L'home amb la velocitat punta més elevada (235,8 km/h) i que va marcar la volta més ràpida en el darrer gir, ja amb el cronòmetre a zero. Rere seu, Antonelli, Tonucci, Loi i Bastianini, tres Honda i una Mahindra, deixant la primera KTM, la de Miguel Oliveira, en la sisena posició.

Molt més enrere va acabar Isaac Viñales, dissetè. El pilot de Llançà, que si bé momentàniament de bon matí va manar en la taula dels temps i va acabar tercer, al migdia, amb deu graus més a la pista, va ser l'únic dels 34 pilots que no va rebaixar el temps de la primera sessió. “Al matí ens ha anat bé, però a la tarda hem provat unes coses al xassís que no ens han funcionat. Tocarà anar enrere i treballar més.”

Entrenaments lliures 1 i 2
1r. Danny Kent (Honda)
1:51.637
2n. N. Antonelli (Honda)
a 0.011
3r. A. Tonucci (Mahindra)
a 0.065
4t. Livio Loi (Honda)
a 0.089
5è. E. Bastianini (Honda)
a 0.113
6è. M. Oliveira (KTM)
a 0.164
17è. I. Viñales (Husqvarna)
a 0.707
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)