Motociclisme

Viñales s'enfonsa en l'estrena de Bastianini

GP de Catalunya. Moto 3. El de Llançà, tot i solucionar alguns problemes de divendres, troba trànsit i no pot fer una bona volta en els oficials

Enea Bastianini va aconseguir ahir la primera pole position de la seva carrera, i ho va fer aconseguint també el rècord del circuit aturant el cronòmetre en 1.50:137.

El jove pilot italià va dominar els primers compassos d'una sessió amb uns últims minuts d'allò més emocionants. Amb molt trànsit a la pista, no va ser fàcil rebaixar el temps del pilot de l'equip Gresini Racing, però Quartararo i Navarro van ser els primers a fer-ho. Oliveria, Antonello i Efren Vázquez també van superar-lo, però, al final, Bastianini va recuperar la posició de prestigi rebaixant el seu temps més d'un segon. En la primera fila l'acompanyaran el líder del mundial, Kent, que es va quedar a 144 mil·lèsimes, i Jorge Navarro. Per la seva banda, Isaac Viñales sortirà des de la 20a posició, la pitjor classificació de l'any, penalitzat per no haver trobat pista lliure per fer una volta.

És una llàstima la classificació. No he pogut fer cap volta neta, i l'última goma nova ni tan sols l'hem pogut usar