Motociclisme

Perpetuant el domini

GP de Catalunya. Moto 3. Nou triomf de Danny Kent, aquest cop superant cinc pilots en el darrer gir, que eixampla el seu avantatge al capdavant del mundial

Una última volta en 1:50.942 anant en grup per passar del sisè al primer lloc. Indiscutiblement.

Danny Kent va guanyar la seva quarta cursa de l'any i va augmentar el lideratge al mundial de Moto 3, dels 46 punts amb els quals arribava als 51. És a dir, ja amb dues curses de coixí després de set de disputades. El triomf del britànic va consumar-se en el darrer gir, lluitant amb Bastianini i Vázquez, segon i tercer, i Antonelli, Oliveira i Navarro –els sis pilots van entrar en menys d'un segon–. Abans, Kent havia provat d'escapar-se, però veient que l'esforç resultava inútil, va reposar rere el grup per jugar-s'ho tot en el tram final.

Isaac Viñales, que sortia el 20è, va posicionar-se superades dues voltes en el segon grup de cursa i, frec a crec amb Fenati, Binder i Öettl, va acabar setè.

Ho he intentat, però tot el que guanyava en els revolts ho perdia en la llarga recta. I he atacat al final
Danny Kent
Teníem un ritme semblant als capdavanters, però sortíem molt enrere per culpa del dissabte. Estic content per la cursa, però no pas pel resultat
Isaac Viñales
4
victòries
de Kent en el mundial. L'últim britànic a guanyar-ne quatre en un any fou Sheene (1977).