Més motor

Bou obté la vuitena victòria del curs en vuit grans premis

Motor. Mundial de trial. Va imposar-se amb molta superioritat a Raga i Fajardo

Vuit victòries en vuit curses: Toni Bou (Montesa) continua pletòric en el mundial de trial a l'aire lliure i compta cada participació per victòria. La d'ahir la va aconseguir amb una superioritat insultant respecte dels seus rivals, amb només 10 punts sumats en les tres voltes, l'última de les quals la va completar amb un zero. Adam Raga (Gas Gas) va acabar segon, amb 40 punts, i Jeroni Fajardo (Beta) va completar el podi amb 63 punts. Albert Cabestany (Sherco) va ser quart, amb 71 punts. Aquests quatre pilots ocupen, en el mateix ordre, les quatre primeres posicions de la classificació general, en què Bou té un avantatge com a líder de 34 punts.

En la World Cup, el pilot gironí Miquel Gelabert (Sherco) va acabar en la cinquena posició, amb 31 punts, i no va poder recuperar el lideratge de la general, ja que el seu principal rival va acabar un lloc darrere seu (37 punts) i té quatre punts d'avantatge. La propera prova es farà a Andon (Provença, Occitània) durant el cap de setmana del 27 i 28 de juny.

Gran Bretanya. 2a jornada
1r Toni Bou (Montesa)
10
2n Adam Raga (Gas Gas)
40
3r Jeroni Fajardo (Beta)
63
4t Albert Cabestany (Sherco)
71
General
1r Toni Bou (Montesa)
160
2n Adam Raga (Gas Gas)
126
3r Jeroni Fajardo (Beta)
114
4t Albert Cabestany (Sherco)
101
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)