Més motor

Pinsach i Ruda, podis d'ETG al circuit d'Alcarràs

Motor. Van acabar tercers en les curses de Superstock i Moto 4, respectivament. Pinsach continua líder del campionat estatal

L'escuderia ETG Racing va aconseguir dos podis en la tercera prova del campionat estatal de motociclisme, disputada al circuit d'Alcarràs. Xavier Pinsach (Kawasaki) va acabar tercer en la cursa de Superstock, amb possibilitats d'aconseguir la victòria fins a l'últim moment. El pilot de Porqueres continua líder de la classificació general amb 61 punts, onze més que el segon classificat, Marcos Ramírez (Yamaha), que va aconseguir la victòria.

També va acabar en la tercera posició Marcos Ruda en la categoria de Moto 4, després de lluitar per un lloc en el podi juntament amb sis pilots més. Ruda afegeix 16 punts en la general, que el fan avançar de la tercera a la segona posició.

Francesc Pérez va quedar a les portes del podi de Pre Moto 3. Malgrat que va fer la posició preferent en els entrenaments, en la cursa va ser superat per Alonso López, José Julián García i Jeremy Alcoba. Pérez va escalar al tercer lloc de la general, amb els mateixos punts (43) que Marc Luna. En la mateixa categoria, Ferran Hernández va acabar sisè, i és setè del campionat.

La quarta prova del campionat estatal es farà al circuit Motorland d'Alcanyís el 26 de juliol.