Motociclisme

Danny Kent, sense rivals

Moto 3. El britànic es posa líder en la tercera volta i ja no deixa aquesta posició fins a la meta. Vázquez s'assegura el segon lloc i Bastianini avança Fenati en l'últim revolt i acaba tercer

Només tres voltes va necessitar Danny Kent per assolir el lideratge de la cursa i no deixar aquesta posició fins a la meta. El seu company d'equip, el basc Efrén Vázquez, va ser l'únic que es va enganxar a la seva estela, però un parell de voltes després el britànic ja se n'havia desempallegat. Darrere dels dos primers classificats, que van consolidar els seus llocs fins a la bandera de quadre, un grup d'una desena de pilots iniciava la lluita pel tercer lloc del podi. Aviat hi va haver les baixes per caiguda d'Hiroki Ono i Fabio Quartararo. Romano Fenati va prendre el comandament del grup, però en l'últim revolt Enea Bastianini el va superar per només 26 mil·lèsimes de segon. Isaac Viñales, penalitzat junt amb onze pilots més amb la pèrdua de tres posicions en la graella de sortida per haver alentit el seu ritme en els entrenaments oficials, va acabar divuitè i fora dels punts, però conserva la vuitena posició de la general, en la qual Kent continua líder amb un avantatge de 66 punts respecte de Bastianini, que és segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)