Motociclisme

Substitueixen Isaac Viñales

Motociclisme. L'equip Laglisse diu que en prescindeix perquè “no ha assolit els resultats”

El mundial de Moto 3 reprendrà l'acció a partir del divendres 7 d'agost a Indianapolis i ho farà, d'entrada, sense l'únic pilot català de la categoria, Isaac Viñales (Llançà, 1993).

Vuitè del campionat després de nou curses disputades amb 64 punts i un podi (tercer lloc a l'Argentina), l'empordanès serà substituït per l'italià Lorenzo Dalla Porta. Així ho han decidit els responsables del seu equip, el Laglisse, que n'explicaven els motius en un comunicat: “L'equip va marcar a l'Isaac una sèrie d'objectius per a la temporada passada i, tot i que no es van assolir, se li va donar una altra oportunitat i noves metes per al 2015, objectius que havien d'arribar abans de la meitat de la temporada.” L'any passat Viñales va acabar amb 141 punts, en setena posició, i amb tres podis aconseguits. La idea del pilot és poder trobar una altra moto per acabar el campionat.