Motociclisme

Isaac Viñales serà a Indianapolis

Motociclisme. El pilot de Llançà ha estat confirmat com a substitut d'Ana Carrasco en l'equip RBA. L'evolució de la lesió de l'andalusa (fractura d'húmer) marcarà la durada del contracte

Isaac Viñales (Llançà, 1993) podrà prendre part en el pròxim gran premi del mundial de Moto 3, a Indianapolis, després que dimarts l'equip RBA Racing va confirmar-lo com a substitut d'Ana Carrasco, lesionada en el gran premi de Sachsenring.

És a dir, la incertesa pel futur del pilot gironí ha durat amb prou feines quatre dies, després que divendres de la setmana passada l'equip LaGlisse l'acomiadés de manera sorprenent per falta de resultats –és vuitè en el mundial, amb 64 punts i un podi, a l'Argentina (tercer)–. En qualsevol cas, la seguretat assolida per Viñales és momentània, ja que serà l'evolució de la lesió de Carrasco –fractura amb desplaçament del cap de l'húmer i intervinguda pel doctor Mir el 17 de juliol passat– el que marcarà la seva continuïtat en l'equip. Viñales correrà a Indianapolis la setmana vinent (7-9 d'agost) i potser a Brno (14-16). Més enllà d'aquí, res assegurat.

L'equip RBA (KTM), del qual fins aquesta temporada era un dels mànagers Aleix Espargaró –el seu contracte amb la fàbrica Suzuki va obligar-lo a deixar-ho–, disposa també dels pilots Niklas Ajo i Gabri Rodrigo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)