Més motor

El Trial de les Nacions ha de confirmar el domini català

Motor. Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant acull avui les noies, i demà els tocarà als nois

Els equips de la Federació Espanyola de Motociclisme, formats integraments per pilots catalans, lluitaran per guanyar aquesta edició del Trial de les Nacions, un mundial per equips, que avui i demà es disputa a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Les noies seran les encarregades d'obrir la competició organitzada pel Moto Club Tarragona. Mireia Conde, de Santa Margarida de Montbui; Elisabet Soler, de Manresa, i Berta Abellán, de Terrassa –va substituir la madrilenya Sandra Gómez, que està lesionada–, buscaran un títol que les noies no guanyen des de l'any 2012 i que en les dues darreres edicions s'ha emportat la Gran Bretanya. L'any passat Espanya va ser segona, i té sis títols en el seu palmarès.

En la prova masculina que es disputarà demà, els quatre catalans representants de la federació espanyola són els grans favorits. Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo i Albert Cabestany, pilot del club organitzador, han guanyat plegats les darreres nou edicions. Espanya encadena onze títols i n'ha acumulat 21 dels 31 que s'han posat en joc. Hi haurà 120 pilots de 22 països diferents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)