Més motor

A Bou li faltaran mans

Trial. El català guanya a Marsella i obté el seu desè títol mundial ‘indoor', i ara buscarà també la desena corona a l'aire lliure

Una dècada sencera guanyant. Encara sense haver arribat a la trentena, Toni Bou ja ha guanyat deu títols de campió del món de trial indoor (des de fa uns anys, anomenat X-trial). Tots consecutius, des que l'any 2007, amb 20 anys acabats de fer, es va adjudicar el primer. Sempre amb Montesa, marca que el va fitxar procedent de Beta en una de les decisions més rendibles que ha pres mai.

En aquest mundial descafeïnat (només quatre proves), Bou va començar fallant i aquell segon lloc a Sheffield l'obligava a molt. Però des d'aquell dia ha estat un martell. Tres victòries rotundes –amb un segon lloc i dos tercers d'Adam Raga– li han donat el títol amb comoditat. A més, a Marsella, ja amb poca pressió, va protagonitzar una final de les que es recorden. Ni un sol punt de penalització, un nivell inabastable per als seus rivals de final, Albert Cabestany, Adam Raga i el veteraníssim (36 anys) Takahisa Fujinami. D'aquí a dues setmanes, a Cal Rosal, la primera cita amb el mundial absolut en què, com en la modalitat sota sostre, també aspira a quedar-se sense dits de les mans per comptar els seus títols. En té nou.

Trial de Marsella
1r Toni Bou (Montesa)
0 punts
2n Albert Cabestany (Sherco)
4
3r Adam Raga (TRS)
5
4t Takahisa Fujinami (Montesa)
18
5è (q) Jeroni Fajardo (Vertigo)
16
6è (q) Alexandre Ferrer (Sherco)
17
Mundial d'X-trial
1r Toni Bou (Montesa)
75
2n Adam Raga (TRS)
69
3r Albert Cabestany (Sherco)
64
4t Jeroni Fajardo (Vertigo)
33
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
27
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)