Més motor

Bou: “Estic vivint un somni”

Motor. El pilot d'Honda, 19 vegades campió del món de trial, admet que aquest últim títol és el que més li ha costat, i descarta de moment provar l'aventura en alguna altra disciplina de motor

El pilot de Piera Toni Bou (Honda), campió del món de trial indoor per desena vegada consecutiva, admet que aquest últim campionat, que va acabar divendres a Marsella, és en el que més ha patit. En declaracions al web de l'equip, el campió va recordar que per primera vegada en la seva llarga trajectòria no va guanyar la primera prova del mundial –va ser segon–, i això el va obligar a remuntar. “Anar per sota i haver de recuperar també ha estat una molt bona experiència.”

Bou, de 29 anys, acumula 19 corones en els campionats del món de trial i assenyala que mai de la vida s'hauria imaginat una carrera com aquesta. “Estic vivint un somni. Crec que si m'hagués pressionat per aconseguir 19 títols no ho hauria aconseguit mai.”

Respecte a la seva evolució com a pilot, Bou assenyala la maduresa com a punt clau en la darrera dècada. “He hagut d'aprendre a portar la pressió. Divendres, per exemple, va ser un dia molt difícil perquè no podia cometre cap error; era una prova amb només cinc zones i qualsevol error penalitzava molt.”

Bou no es planteja provar alguna altra disciplina del motor, tot i que és un enamorat de l'enduro. “L'objectiu és seguir gaudint amb el trial i aconseguir tot el que pugui mentre el cos aguanti”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)