Motociclisme

Dues remuntades de Jordi Torres a l'Aragó

Superbikes. El català, líder indiscutible de l'equip BMW, és setè i cinquè en les dues curses a Motorland, i setè del campionat

Jordi Torres (BMW) surt de Motorland igual com hi va arribar, setè del mundial de Superbikes. Però les seves dues remuntades –dissabte va acabar setè arrencant des del catorzè i ahir va passar del desè al cinquè– donen fe de la seva qualitat, competitivitat i lideratge dins de l'equip BMW Motorrad. El pilot de Rubí està empatat a 53 punts amb el sisè, Sylvain Guintoli (Yamaha), però suma 22 punts més que el seu company, l'alemany Reiterberger, i, rere les intocables Kawasaki (Jonathan Rea i Tom Sykes), Ducati (Chaz Davies i Davide Giugliano) i l'Honda oficial de Van der Mark, és el pilot més en forma del mundial.

A Motorland Ducati va recuperar la iniciativa, amb dues victòries autoritàries de Chaz Davies, amb 4 i 6 segons d'avantatge sobre Rea (dissabte) i Sykes (ahir) que el situen tercer del mundial a dos punts del segon, Sykes. Rea encara en té 33 més. El valencià Xavi Forés (Ducati) va acabar quart les dues curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)