Motociclisme

motociclisme

motogp (mugello)

Ja treballen en equip

Motociclisme. Primer i segon lloc de Rossi i Viñales, que se segueixen l'un a l'altre en la qualificació a Mugello. Márquez sortirà quart i Lorenzo, cinquè

No és nou, perquè és una cosa que tenen parlada i que fan cada dissabte, però en cap qualificació els havia funcionat tan bé com a la de Mugello.

Valentino Rossi i Maverick Viñales, companys d'equip la temporada vinent al Movistar Yamaha, sortiran avui primer i segon després que en la Q2 d'ahir es donessin roda l'un a l'altre, sortint tots dos a pista un cop els altres deu pilots ja rodaven, primer amb Maverick seguint Rossi –segon millor temps momentani per l'empordanès– i, en el segon joc de pneumàtics, amb Rossi seguint Mack. Va ser aquí quan l'italià, dominant molt bé els punts de rebuf que dóna el traçat toscà, va aconseguir l'1:46.504, i va ser després d'aquesta volta que Maverick rodant sempre al davant –és a dir, sol– es va quedar a només 0,094 mil·lèsimes del Doctor. Iannone, que va fer el temps seguint Lorenzo, tanca la primera fila. El mallorquí es va haver de conformar amb el cinquè temps, rere Márquez i davant d'Aleix Espargaró, que va fer el temps a roda de Márquez. Pedrosa, que com el seu company d'equip i Lorenzo va fer les voltes sense seguir roda, surt setè.

Tot plegat, aperitiu de primera per una cursa que realment promet, amb uns quants pilots amb un pas per volta similar.

Estic molt content per tots els aficionats i, sobretot, perquè aquí és molt important sortir des del davant
Valentino Rossi
Tenim un ritme millor que la nostra posició, però no som els únics. Hi ha força pilots amb un ritme per guanyar
Jorge Lorenzo
Era millor el primer pneumàtic, però he comès una errada que m'ha costat cara. Amb tot, la moto va molt i molt bé
Maverick Viñales
No estem tan lluny com ho estàvem a Le Mans, però encara no estem bé. Encara haig de forçar molt el tren davanter
Marc Márquez

Tito es fractura la clavícula i torna a casa

Tito Rabat és baixa en la cursa després que ahir, en la volta inicial de l'FP3, es fracturés la clavícula esquerra en caure en el tretzè revolt. Rabat, que ahir a la nit va tornar cap a Barcelona, es va fer una fractura sense desplaçament, neta, i això va fer que un primer moment els doctors del circuit dubtessin si calia una intervenció. Finalment, i amb el propòsit de ser a Montmeló (5 de juny), serà intervingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)