Ral·lis

Membrado s'imposa en l'Empordà

Ral·lis. Va guanyar els sis trams i Nil Solans i Climent Domingo el van acompanyar en el podi

Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala (Ford Fiesta R5) es van imposar amb gran autoritat en el 31è ral·li Empordà i reforcen el lideratge en el campionat català de ral·lis. Als osonencs el panorama se'ls va aclarir amb l'absència de Miquel Prat (Mitsubishi Colt). En els trams, Membrado va ser molt superior a tothom, inclòs el seu màxim rival en el campionat, Xavi Domènech (Mini Proto), que en l'últim tram va perdre un segon lloc còmode per una sortida de carretera. Els germans Solans, Nil i Jan (Peugeot 208 R2) van heretar la segona posició, a 1:37.8 i Climent Domingo-Sílvia Míguez (Citroën DS3 R3T), a 2:06.2.

En la lluita entre els Renault Clio F2000 Puig-Daví (cinquens) es van imposar a Belmonte-Tizon i Duran-Cardó, amb Domènech-Marchal (Citroen DS3) entremig. En el volant RACC, victòria de Josep Bassas-Jaume Poch (Peugeot 107) amb 19.5 d'avantatge respecte a Dani Muntadas-Oriol Vives. Bassas és fill de l'excampió estatal de ral·lis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)