Barça

Tito Vilanova, molt greu

Barça. L'exentrenador del FC Barcelona va ser operat ahir al vespre per unes complicacions gàstriques i al tancament de l'edició d'aquest diari el seu estat era d'extrema gravetat

El barcelonisme va rebre ahir un nou cop després de saber l'hospitalització de Tito Vilanova per un agreujament del seu estat de salut per culpa de la malaltia que l'està perseguint des de fa gairebé tres anys i que el va privar de poder continuar dirigint el primer equip blaugrana. L'extècnic blaugrana va ser operat ahir a la tarda nit per complicacions gàstriques a la clínica Quirón de Barcelona. L'havien ingressat divendres passat i la cirurgia ja estava programada. Al tancament d'aquesta edició, el seu estat era d'extrema gravetat.

El mes de març passat, i amb permís de l'exentrenador del FC Barcelona, es va saber que el tractament que estava seguint anava pel bon camí i que estava animat i anant al Camp Nou a veure partits. Una mica més d'un mes després, però, les coses han canviat.

La gent del Barça ha estat molt pendent de la salut de Tito Vilanova aquests últims anys per culpa de les dues recaigudes que ha tingut del seu càncer a la glàndula paròtide. Aquesta temporada, en plena lluita contra la seva malaltia, el club va voler enviar-li ànims a través d'un mosaic amb el lema “Força Tito” el dia del clàssic contra el Real Madrid al Camp Nou el 26 d'octubre. Aquell dia l'equip va guanyar 2 a 1, el millor homenatge per a l'entrenador que va aconseguir la lliga dels 100 punts i que, emocionat, va presenciar el partit en directe des de l'estadi. No ha estat l'únic partit del Barça que ha vist Tito des d'una localitat privada de l'estadi. Que se sàpiga, també va veure els partits contra l'Espanyol i el de Champions contra el Milan en la lligueta.

LA SITUACIÓ

Tito va ingressar divendres a la clínica Quirón per una operació ja programada

EMPITJORAMENT

El març passat estava més animat, però la seva situació ha anat empitjorant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)