Barça

“Ens haurien pogut vèncer amb més claredat”

Luis Enrique. ENTRENADOR DEL FC BARCELONA

Capcot i decebut amb el joc del seu equip. Així es va mostrar ahir Luis Enrique en roda de premsa, en què va repetir diverses vegades que el Barça havia comès massa errors contra un Madrid que acostuma a aprofitar-los a la perfecció. “Hem d'aprendre dels errors i mirar de solucionar-los. Hem començat bé, però en la segona meitat hem comès massa errades i ens haurien pogut guanyar amb més claredat”, va admetre el tècnic, que en cap cas havia plantejat un enfrontament d'anada i tornada. “M'esperava un partit menys obert, i amb més contundència en defensa. Ens interessava tenir més el control, i ho hem aconseguit en una part del primer temps, en què hem generat ocasions per fer el 0-2. Volíem aquest tipus de partit, amb possessions més llargues, però a partir del 2-1 el duel s'ha trencat”, va admetre Luis Enrique, que va considerar la diana de Pepe com a punt d'inflexió. “Aquest gol, que ve en una jugada d'estratègia, ens ha fet molt de mal. Ens ha fet dubtar.”

Abans de la derrota d'ahir, el Barça només havia perdut contra el PSG, l'altre equip de renom que s'ha trobat fins ara. Per a Luis Enrique, però, les dues desfetes no tenen res a veure. “Són dues derrotes molt diferents. A París vam merèixer molt més, mentre que avui [ahir] el rival ha estat millor i ha merescut més. Les derrotes no reforcen, però sí que ens serveixen per certificar que hi ha rivals tan bons com nosaltres o, com avui, fins i tot millors.”

Qüestionat per la titularitat de Suárez, el gran nom de la prèvia del duel, l'asturià va refermar que tornaria a repetir la decisió, ja que l'uruguaià va rendir bé: “No me'n penedeixo. Suárez ha estat bé, amb més ritme del que m'imaginava”. Luis Enrique, a més, va excusar Piqué en l'acció del penal que va propiciar l'1-1: “Qui no rellisca? Això no té res a veure amb l'estat d'un jugador. És mala sort.”

DESCONTROL

“M'esperava un partit menys obert. Ens interessava tenir més el control”

LUIS SUÁREZ

“ No em penedeixo de la decisió. Ha estat bé, amb més ritme del que m'imaginava”

EL PENAL DE PIQUÉ

“Qui no rellisca? Això no té res a veure amb l'estat d'un jugador; és mala sort”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)