Barça

Trobada entre les directives marcada per la cordialitat

Àmplia representació. Les directives del Madrid i del Barça van dinar plegades a l'hotel Ritz, on, a diferència de la temporada passada, hi va anar una nombrosa expedició blaugrana

L'enrenou del cas Neymar va provocar que el darrer dinar entre les directives del Barça i el Madrid, previ a l'enfrontament del mes de març, fos tibant, i amb una assistència força minsa per part blaugrana. L'expedició la va encapçalar Josep Maria Bartomeu, que aquell dia es va estrenar com a president blaugrana en una trobada amb Florentino d'amfitrió.

Ahir, en canvi, la cordialitat va ser la nota dominant en el tradicional dinar entre les dues directives, que van compartir taula a l'hotel Ritz. Tot i que Jordi Cardoner, el vicepresident de l'àrea social, i Javier Faus, el vicepresident de l'àrea econòmica, no hi van ser, l'expedició blaugrana va ser nombrosa, amb el president Josep Maria Bartomeu al capdavant, que per l'estat del trànsit va arribar a les 14.40 h, un quart d'hora més tard del previst. Juntament amb el màxim mandatari blaugrana, hi van assistir Carles Vilarrubí, vicepresident de l'àrea institucional i internacional; Jordi Mestre, vicepresident de l'àrea esportiva; Manel Arroyo, vicepresident de l'àrea media i comunicació; i els directius Susana Monje, Jordi Moix, Jordi Monés, Ramon Pont, Joan Bladé, Silvio Elías i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Després del dinar, totes dues directives van anar en el microbús blaugrana fins al Bernabéu, una altra demostració que la cordialitat es va imposar.

ABSÈNCIES

Cardoner i Faus van ser les úniques baixes significatives per part blaugrana

RETARD

Bartomeu va arribar un quart d'hora tard per culpa d'una retenció
El darrer dinar havia estat força tens, per tot l'enrenou del cas Neymar

A l'hotel Ritz, tot i celebrar-s'hi un casament

Durant la temporada, el Real Madrid disposa d'un llistat de restaurants d'alt nivell per acollir els tradicionals dinars amb les directives dels clubs rivals, però quan es tracta del FC Barcelona, l'escollit darrerament és el luxós hotel Ritz de Madrid, on fa dos anys va tenir lloc, per exemple, la comentada reunió entre Florentino, Platini i Villar. En els dies previs al clàssic, però, es va especular que la trobada entre les directives del Real Madrid i el FC Barcelona hauria de canviar d'ubicació, ja que els salons del Ritz fa un any que estaven reservats per a la celebració d'un casament. Així ho va comunicar fa uns dies la direcció a l'hotel de Florentino Pérez. El president de l'entitat blanca, però, es va negar a canviar el lloc del dinar, i va insistir fins a aconseguir l'aprovació de l'hotel Ritz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)