Barça

No a Qatar i Pogba; sí a la grada

Més enllà de les urnes. Un 51,5% dels socis estarien en contra de la continuïtat de l'actual patrocinador i el 70,6% no volen el francès per 80 milions, segons una enquesta de TNS

Josep Maria Bartomeu iniciarà avui el seu segon mandat al capdavant del FC Barcelona després de la presa de possessió que tindrà lloc aquesta mateixa tarda. Sis anys al davant amb el projecte de l'Espai Barça com a gran repte arquitectònic i la missió de mantenir l'excel·lència esportiva, amb el sextet en l'horitzó. Allunyar el club de l'Audiencia Nacional i la Ciutat de la Justícia i mirar de suturar l'eterna fractura social són dos dels altres reptes d'una nova etapa en què l'acord del nou patrocinador serà un dels aspectes mirats amb lupa pel barcelonisme. El soci va parlar dissabte i va apostar amb fermesa pel continuisme donant plena confiança a Bartomeu, però també va parlar més enllà de les urnes i, precisament, ho va fer per postular-se en contra de la renovació del contracte amb Qatar. Segons l'enquesta realitzada per l'empresa TNS feta per més de 22 enquestadors a uns 5.000 barcelonistes i encarregada per TV3 i Catalunya Ràdio, el soci del FC Barcelona no vol continuar amb la publicitat de Qatar Airways a la samarreta del primer equip. Preguntats per si el club hauria de mantenir el vincle amb l'actual patrocinador encara que la seva fos la millor oferta econòmica la resposta va ser negativa: 51,5% a favor del no i un 41,3% a favor del sí. Se li gira feina, en aquest sentit, a un Bartomeu que té sobre la taula l'oferta de renovació de Qatar que va aconseguir Faus, però s'obre una mica més la porta a Rakuten, l'empresa asiàtica que va anunciar durant la campanya.

I menció especial quant al cas Paul Pogba. El 70,6% dels barcelonistes enquestats dissabte es va mostrar en contra del fitxatge de l'internacional francès per 80 milions d'euros o més. El 18,9% estaria molt satisfet amb la incorporació a qualsevol preu i el 10,4% no va contestar. El soci també es va postular a favor d'una grada d'animació de la qual Bartomeu precisament mai ha estat partidari. La resposta, contundent: 69,9% a favor del sí i el 26,3% a favor del no (4,2% en blanc).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)