Barça

Rizzoli es va equivocar

Era penal. L'àrbitre italià, considerat un dels millors d'Europa, va xiular fora de l'àrea unes mans de Gabi que havien estat dins

Si l'Atlético va plorar després del partit d'anada per l'actuació de l'alemany Brych, el Barça ho podria fer després del partit d'ahir. L'italià Nicola Rizzoli, considerat un dels millors del continent, va perjudicar greument el conjunt català en no assenyalar un clar penal de Gabi en el minut 91. El capità colchonero va rebutjar amb la mà, a dins de l'àrea, una centrada d'Andrés Iniesta. Rizzoli, però, va situar la falta a l'altre costat de la línia de la frontal. A més, l'acció no va merèixer targeta, per la qual cosa Gabi, que ja havia vist una groga, va poder continuar al terreny de joc. El partit hauria pogut tenir, sens dubte, un desenllaç ben diferent si Rizzoli hagués aplicat correctament el reglament, ja que el Barça probablement hauria transformat la pena màxima i l'Atlético hauria hagut de jugar la pròrroga amb un futbolista menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)