Espanyol

Inflen pit amb Power8

Gran patrocini. La directiva blanc-i-blava presenta l'històric acord pel ‘naming right' de l'estadi i revela que ha rebut trucades de molts clubs per felicitar-los i interessar-se per l'operació

“Som pioners en el futbol espanyol. No puc dir la quantitat de trucades d'altres clubs que ens han felicitat i han preguntat per l'acord amb Power8. N'estem molt orgullosos perquè era un objectiu que teníem des que es van iniciar les obres de l'estadi.” Joan Collet va inflar pit ahir en la presentació de l'històric acord de patrocini, que comportarà una mica més de 5 milions d'euros per temporada a l'Espanyol per posar nom a l'estadi de Cornellà-el Prat i a la samarreta blanc-i-blava. El feu periquito va acollir ahir els primers passos per acostumar-se a veure Power8 arreu. “Estic especialment entusiasmat per l'acord signat amb l'Espanyol. És una oportunitat de desenvolupar la marca a Europa. Hi havia altres opcions damunt la taula, i també tenim el Fulham i l'Everton al Regne Unit, però només cal mirar per veure que és un estadi fantàstic, que em va impressionar quan hi vaig venir per primer cop. I un gran equip, vaig notar que funcionaria molt bé la unió de les dues marques”, va afegir el mànager general a Europa, Philippe Capelle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)