Espanyol

Tornada amb ‘overbooking'

Suar. L'equip blanc-i-blau posa avui punt final a les vacances amb un excés de jugadors mentre accelera en els fitxatges de Víctor Camarasa i Piatti per satisfer les peticions del tècnic

Les vacances són cosa del passat a l'Espanyol. Els jugadors blanc-i-blaus estan convocats avui a dos quarts de nou del matí per passar les revisions mèdiques que donen el tret de sortida a la pretemporada. Quique Sánchez Flores assumirà el timó de l'any primer de la il·lusió i es trobarà una plantilla encara sense la forma que voldria. L'entitat periquita accelera l'arribada de fitxatges malgrat l'overbooking que es viurà els pròxims dies a la ciutat esportiva de Sant Adrià.

El primer torn és de vuit jugadors, a banda de Léo Baptistão, convocats a la clínica Creu Blanca per passar les revisions mèdiques. La resta aniran a la ciutat esportiva per fer les proves biomètriques i físiques, que en altres anys es feien al CAR de Sant Cugat però que avui tindran Sant Adrià d'escenari. En els pròxims tres dies tota la plantilla se sotmetrà als exàmens, si bé la primera oportunitat de veure els jugadors blanc-i-blaus suant a les ordres de Quique Sánchez Flores serà a partir de les set de la tarda. L'estrena de la pretemporada no tindrà Garòs de següent etapa, sinó que s'optarà per fer servir les instal·lacions habituals abans d'iniciar a finals de mes la gira per Holanda, que consistirà en tres amistosos entre el dia 26 i el 30.

Els jugadors començaran a suar avui, però la direcció esportiva no ha deixat de fer-ho. L'entrenador de l'Espanyol va demanar una plantilla curta, de 20 a 22 jugadors, deixant la porta oberta a alguna incorporació d'última hora.
I avui se'n trobarà 27, a banda de cinc joves del filial. La llista, a més, ha de créixer. Així, el club periquito confia que en les pròximes hores cauran dues incorporacions. Ahir es va fer una segona oferta millorada al Llevant per Víctor Camarasa, si bé segueixen lluny dels 12 milions de la clàusula. La predisposició del jove migcampista i el seu sou, de tan sols 60.000 euros que podria denunciar ja que està per sota del conveni, juguen a favor de l'Espanyol. El jugador fins i tot va demanar fer només la part física dels entrenaments per evitar el risc d'una lesió i viu una situació tensa en el club granota. L'altra cara nova seria Pablo Piatti, que accepta una rebaixa dels 1,9 milions nets de fitxa que té al València. Els valencianistes se'l volen treure del damunt i obren la porta a donar-li la carta de llibertat.

Víctor Camarasa i Piatti comportarien una pretemporada amb 34 jugadors. Faltaria un altre davanter, amb l'opció gens descartable d'una sortida de Felipe Caicedo, a qui el futbol xinès torna a temptar, i sobretot un central i un lateral dret. La defensa va ser la línia més fluixa la passada campanya i tan sols s'ha fitxat un porter. Hi ha més feina a fer en les sortides. Cañas ha d'acabar de tancar el fitxatge pel PAOK i ahir es lligaven els últims detalls de la cessió de Mamadou a l'Eupen Kas belga. Cal trobar també un lloc on puguin créixer Joan Jordán i Rober, així com la desvinculació temporal o definitiva de Fuentes, Salva Sevilla, Germán, Ciani, Álex Fernández i Thievy. Són els qui provoquen l'overboking periquito.

NEGOCIACIONS

El club augmenta l'oferta pel migcampista del Llevant i ara espera resposta

MALDECAP

Quan falten cinc fitxatges, hi ha 27 jugadors i 5 del filial, i Quique en vol de 20 a 22
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)