Espanyol

Ángel Gómez passa revista

Mercat. El director esportiu analitza, des d'Holanda, les entrades i sortides del mercat blanc-i-blau

El director esportiu, Ángel Gómez, va analitzar ahir al matí l'actualitat del mercat blanc-i-blau des de l'hotel de concentració a Apeldoorn. El centre d'atenció està en les sortides dels descartats: Ciani, Álex Fernández, Salva Sevilla, Fuentes i Montañés. Així com els fitxatges a fer on les carpetes més urgents passen per fitxar dos centrals, un d'ells polivalent i un home per la medul·lar. El davanter haurà d'esperar en funció l'evolució del mercat.

Ángel Gómez va ser molt clar en com està la situació del central. Federico Fazio, del Tottenham, segueix sent la gran prioritat per l'eix. El director esportiu també va admetre negociacions per Iván Marcano del Porto, que destaca per la seva polivalència, i va enterrar les opcions d'Álvaro Domínguez. Un futbolista que encaixava en el perfil defensiu, però l'estat de la seva lesió d'esquena és una incògnita. “Tenim molt clar a qui volem incorporar i ara només són temes de negociacions. Els noms que han sortit són bons noms. Marcano el coneixem bé, com d'altres, però tenim molt clar l'ordre de prioritats”. Gómez dibuixava també el perfil dels defenses que cerquen. “Són dos centrals per acabar de rematar la defensa. Un central específic i després un defensa que pugui alternar les posicions.” És a dir, que pugui jugar en algun dels dos laterals i que destaqui per la seva polivalència. En les últimes hores també s'ha disparat l'interès del club blanc-i-blau per adquirir Alejandro Gálvez, actualment a les files del Werder Bremen i exjugador del Mallorca.

Al marge del capítol dels centrals, en la llista de prioritats figura la incorporació d'un mig. Camarasa segueix sent el principal objectiu i el futbolista està tensant en els últims dies la corda per marxar del Llevant adduint una lesió. “Sabem qui vol venir i són moments d'espera. Les cartes estan marcades i tenim clar quins jugadors han de venir però hem d'esperar el nostre moment. Camarasa és un jugador de rendiment immediat i amb futur. Però s'ha de buscar el moment i el timing en les situacions i trobar els moments idonis de mercat. Tenim altres opcions al marge d'ell. Amb Camarasa tot forma part d'una negociació i ells han de defensar la seva postura. Si es fa, bé; i si no, cap auna altra cosa”, explicava Gómez, que pràcticament descartava al punta Álvaro Vázquez. “No és una prioritat i no s'ha fet cap moviment més. El més urgent per nosaltres és reforçar la defensa i la medul·lar”, va reiterar.

Les sortides.

Pel que fa al capítol de sortides, el mandatari tècnic es va felicitar per la cessió de Jordán. “Ha anat al Valladolid i confiem en ell però necessita jugar i tenir minuts”. Sobre Germán Parreño, va confirmar que el club busca una desvinculació contractual. “Ha de tornar a jugar i sentir-se important. Li ha sortit segona B i opcions a segona A”. Un altre cas pendent és el de Paco Montañés, per qui el Llevant ha tornat a interessar-se. “Tots tenen opcions de poder sortir i ells han d'escollir el que és el millor pel seu futur”, deia sobre el castellonenc tot destacant el bon tracte que està tenint Quique amb els descartats.

Dos centrals, un d'ells polivalent, i un mig centre. El davanter haurà d'esperar

L'‘overbooking' del lateral esquerre

Un dels grans problemes que té l'actual direcció esportiva és acabar de trobar l'encaix als futbolistes que juguen al lateral esquerre. Actualment, l'Espanyol compta amb quatre futbolistes per aquesta demarcació: Víctor Álvarez, Rubén Duarte, Carlos Clerc i Juan Fuentes, i cal sumar-hi el jove Aarón Martín del filial i que està fent la pretemporada amb el primer equip. “És una posició en què tenim overbooking i només en volem dos per posicions, i hi ha jugadors que no hi podran estar”, apuntava l'andalús, que feia especial menció al paper de Carlos Clerc en la seva lluita per quedar-se en el primer equip. “És un jugador més de la plantilla i, al contrari de Germán (Parreño), va fer una gran temporada al Girona i veurem com evoluciona la seva situació personal. Que es quedi dependrà del tècnic i té la oportunitat de convèncer-lo per quedar-se durant aquesta pretemporada”. Ara caldrà veure com es resoldrà un dels assumptes més delicats de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)